Apunasi digimarkkinoinnin tuloksellisessa aloittamisessa ja kehittämisessä!

Hannamaria Media syntyi tarpeesta auttaa yksinyrittäjiä, pk-yrityksiä ja brändejä aloittamaan ja toteuttamaan digitaalisen markkinoinnin kokonaisuudet tai sen yksittäiset osat mahdollisimman vaivattomasti ja tuloksellisesti. 

Mikäli sosiaalinen media, sisältömarkkinointi, markkinoinnin automaatiot, maksettu mainonta, hakukoneoptimointi, vaikuttajamarkkinointi tai mikään digitaalisen markkinoinnin osa-alue on hepreaa, käänny puoleeni kaivatessasi nopeaa ja tuloksellista palvelua!

Yhteistyömme perustuu näihin arvoihin

Käytännön helppous

Markkinointiin panostamisen ei tule olla vaikeaa. En itse arvosta markkinoinnin jargonia, kuten vaikeita termejä tai lyhenteitä, joten miksi asiakkaani pitäisi arvostaa? 

Pyritään löytämään yhteinen kieli puhua yrityksen nykytilasta, sen tavoitteista, sekä keinoista kuinka näihin tuloksiin päästään markkinoinnilla ja kuinka niitä voidaan parantaa.

Käydään yhdessä läpi toimintatapojen kaikki vaiheet tai tehdään asia entistä helpommaksi; ostat valmiin paketin verkkokaupastani ja minä toteutan.

Molemminpuolinen arvostus

Kunnioitamme yhteistyössä toisiamme. Pysymme molemmat samalla sivulla aikatauluista, tehtävän työn jäljestä ja sen jatkuvuudesta.

Sitoudumme yhdessä samoihin pelisääntöihin alusta alkaen. Tärkeintä minulle on asiakkaan yhteistyöstä saama kokemus sekä tulokset, joiden kautta onnistunut yhteistyö alkaa ja kukoistaa.

Saat henkilökohtaista palvelua ja vastapainona pyydän aikaasi, kun sitä tarvitaan. Vain näin pääsemme haluttuihin tuloksiin.

Jatkuva kehitys

Kasvamme yksilöinä sekä yhteistyön osallisina jatkuvasti. Kuten mekään, ei markkinointikaan ole koskaan valmis. 

Yli kuuden vuoden kokemus kotimaisten pk-yritysten sekä maailmanlaajuisten B2C- ja B2B-yritysten markkinoinnista sekä pitkä opiskeluhistoria on luonut hyvän pohjan, jota markkinoinnin trendien ja osa-alueiden kehittyessä jatkuvasti työstää.

Käytössäsi on alan uusimmat trendit tunteva, utelias yksilö suurella rakkaudella työhönsä. Toteutan markkinointisi kuten itselleni toteuttaisin, eli kokonaisvaltaisesti, mitattavasti ja jatkuvasti kehittyen.

Minusta

Olen markkinoinnin ja brändinhallinnan tradenomi, digiyrittäjä sekä kosmetiikka- ja hyvinvointivaikuttaja. Olen tehnyt jo lähes kymmenen vuotta töitä digimarkkinoinnin parissa.

Työaustani on valokuvauksen ja graafisen suunnittelun puolella, jonka vuoksi pystyn tarjoamaan kokonaisvaltaisesti digimarkkinoinnin palveluita näitä elementtejä myöden.

Vähiin käyvät asiat, joita en ole digimarkkinoinnin puolella tehnyt. Muun muassa HubSpot, MailChimp, erinäiset somekanavat, WordPress, Hootsuite ja monet muut palvelut ovat minulle tuttuja.

Vahvuuteni on sisällöntuotannossa, vaikuttajamarkkinoinnissa, sosiaalisessa mediassa sekä isojen digimarkkinointikokonaisuuksien synnyttämisessä ja kehittämisessä. Olen saanut kiitosta hyvistä projektinhallintataidoistani.

Toimialaosaamiseni on vahvimmillaan kauneuden, kosmetiikan ja hyvinvoinnin saralla. Sisältöä silti syntyy aiheesta kuin aiheesta esimerkiksi tilitoimistoille, elintarvikealan yrityksille tai sisustusverkkokaupoille!

Hanna Voutilainen