Palvelut

Millaista muutosta olet hakemassa?

Tarjoan valmiita paketteja sekä räätälöitäviä kokonaisuuksia. Osan valmiista paketeista voit ostaa suoraa verkkokaupastani (tulossa!) ja lopuista valmiista paketeista sekä räätälöitävistä kokonaisuuksista voit olla yhteydessä tuotteen nimen kera sivun alaosan yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään. Hintoihin lisätään alv 24 %. Ota yhteyttä!

Valmiit sosiaalisen median päivityspaketit

Näillä kokonaisuuksilla pääset helposti liikkeelle. Ne ovat yksinkertaisia, suoraviivaisia ja helposti mitattavia. Jokainen voidaan toteuttaa yksittäisenä toimeksiantona tai pidempiaikaisena kuukausisopimuksena. Voit tilata nämä ottamalla yhteyttä.

Some XS

290 € + alv 24 %

Some S

495 € + alv 24 %

Some M

975 € + alv 24 %

Some L

1590 € + alv 24 %

Some XL

1890 € + alv 24 %

Yritykseen ja toimialaan perehtyminen
Julkaisusuunnitelma 1 kk eteenpäin
Postaukset / vko 1 kpl (yht. 4 kpl / kk) 1 kpl, yht. 4 kpl / kk | saman sisällön sovitus eri kanaviin 2 kpl, yht. 8 kpl / kk | saman sisällön sovitus eri kanaviin 4 kpl, yht. 16 kpl / kk| uniikki sisältö 7 kpl, yht. 21 kpl / kk | uniikki sisältö
Kanavien määrä 1 kanava 2 kanavaa 2 kanavaa 2-3 kanavaa 2-4 kanavaa
Tekstin tuottaminen postauksiin
Kuvien editointi / Canva-kuvan luonti
Videosisällöt (IG Stories)
Mittaaminen & raportointi / kk
Somealustojen hallinta & julkaisu
Tilien yhtenäistäminen
Videosisällöt (TikTok / IG Reels)
Kuvapankin kuvaus (1 kerta / kk)* 2 tunnin kuvaukset* 4 tunnin kuvaukset* 6 tunnin kuvaukset*
Somestrategian luonti & päivitys
Vaikuttajamarkkinointi**
Mainoskampanjat****

*Mahdolliset matkakulut veloitetaan erikseen. ** & *** Mainosraha ja vaikuttajien palkkiot maksetaan erikseen.

Digimarkkinoinnin palvelut

Suosituimpia ja tehokkaimpia digimarkkinoinnin kokonaisuuksia ovat pitkäaikaiset yhteistyöt, joille asetetaan selkeät tavoitteet ja joita kehitetään jatkuvasti. Olen koonnut oheen kolme suosituinta yhteistyömallia digimarkkinoinnin tekemiseen.

Jatkuva digimarkkinoinnin yhteistyö

Kenelle: Haluat aloittaa tai ulkoistaa digimarkkinoinnin, mutta et joko tiedä mistä lähteä liikkeelle tai kaipaat lisäkäsiä markkinoinnin toteutukseen.

Valitsemme pakettiin kaksi parhaiten brändillesi sopivaa kanavaa, joilla lähteä synnyttämään tuloksia. Alkukartoituksen jälkeen keskitymme asettamaan mittarit sekä työstämään markkinointikoneiston ja yhteydenpidon kuntoon, jotta pyörä voi alkaa pyöriä.

Voimme tehdä joko määräaikaisen tai jatkuvan sopimuksen yhden kuukauden irtisanomisajalla. Luotettavat tulokset ovat kuitenkin nähtävissä vasta n. 4-5 kuukauden kohdalla, joten suosittelen vahvasti panostamaan minimissään tämän ajan.

Hinnoittelu: Paketin aloitusmaksuun kuuluu digimarkkinoinnin suunnittelu, kampanjoinnin toteutus, seurannan asetusten kuntoon laitto sekä ensimmäisen kuukauden raportointi. Ensimmäisen kuukauden jälkeen tietyn työmäärän sisältävä ylläpitokulu.

Osa-aikainen digimarkkinoinnin tekijä

Kenelle: Tiedät jo valmiiksi mitkä tavoitteet haluat saavuttaa ja mikä kohderyhmäsi on – ainut joka sinulta puuttuu, on tekijä.

Työskentelen mielelläni osana markkinointitiimiä tai markkinoinnin ulkoistettuna tekijänä. Kauttani saat strategista osaamista, ulkopuolisen näkemyksen ja ideat, markkinoinnin suunnittelu- ja toteutusapua sekä mitattavia tuloksia.

Käymme yhdessä lävitse kehittämiskohteet. Näiden pohjalta muodostetaan ”sotasuunnitelma”, eli valitaan tarvittavat toimenpiteet ja mittarit raportoinnille. Näitä suunnitelmia ja tavoitteita voivat olla esimerkiksi liidigenerointi tai uusasiakashankinta, brändimielikuvan rakentaminen, verkkokaupan kehittäminen, kotisivujen hakukoneoptimointi tai tuloksellinen somemainonta.

Hinnoittelu: Työmääräsidonnainen kuukausihinnoittelu, yhden kuukauden irtisanomisaika. Pakettiin voidaan sisällyttää myös strategista suunnittelutyötä tai koulutuksia.

Tuntihintainen digimarkkinointiosaaja

Kenelle: Kun sinulla on tarve vain yksittäisille toimeksiannoille, jotka eivät välttämättä toistu samana edes kuukausittain.

Saatat myös tarvita vain hetkittäisesti lisäkäsiä ilman jatkuvia sopimuksia.

Digimarkkinoinnin palveluihin kuuluvat mm. sosiaalisen median kanavien huolto, yksittäiset mainoskampanjat sosiaalisessa mediassa tai Google Adsin kautta, sisältöjen teko blogiin tai uutiskirjeisiin, kevyet miljöövalokuvauskeikat ja niin edelleen.

Hinnoittelu: Digimarkkinoinnin osaamiseni saat käyttöösi verrattaen edullisesti. Edullisemman tuntihinnan saat, kun solmit minimituntimääräisen kuukausisopimuksen kanssani. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Räätälöitävät kokonaisuudet

Tarjoan suurelle määrälle asiakkaita räätälöityjä digimarkkinoinnin kokonaisuuksia, joiden kautta palvelu on hyvin yksilöllistä ja juuri sinulle sopivaa. Mikäli et oikeastaan tiedä mitä pitäisi tehdä tai missä vika on, ilmainen alkukartoitus kertoo mihin juuri sinun yrityksessäsi kannattaisi keskittyä!

Sisältöstrategia & sisällöntuotanto

Kirjoitan aivan mistä haluat ja kuinka paljon vain haluat, hakukoneoptimoidusti tietenkin! Kanssani pääset joko alkuun esimerkiksi verkkosivun tekstien kanssa, sähköpostisisällön luomisessa, oikeiden hashtagien löytämisessä, tai kokonaisen sisältöstrategian ja -suunnitelman teon kanssa.

Konsultoin, koulutan ja rakennan yhdessä kanssasi sinulle sopivat sisällöt yli viiden vuoden kokemuksella. Niche-alojani ovat kosmetiikka ja kauneus.

Sosiaalisen median mainonta ja Google Ads

Rakennetaan yhdessä kampanjat, jotka tuottavat tuloksia. Määritellään halutut tulokset, asetetaan mittarit, päätetään budjetti, luodaan sisältö ja pyöräytetään kampanja käyntiin! Kanssani onnistuu B2C- ja B2B-ratkaisut liidien generoinnista tapahtumien markkinoinnin kautta verkkokauppojen mainontaan.

Google Ads sekä Facebook- ja Instagram-mainonta sopii kaikille, LinkedIn-mainonnan avulla tavoitat asiantuntijat ja Twitter-mainonnalla herätät keskustelua. TikTok-mainonta on vielä lastenkengissä, mutta varteenotettava vaihtoehto.

Hakukoneoptimointi

Vain hakukoneoptimoitu sisältö sijoittuu Googlessa. Jos sisältösi ei vastaa siihen mitä potentiaaliset asiakkaat etsivät, ei sitä periaatteessa ole olemassa. Hakukoneoptimointi on yksi pitkäjänteisimmistä digitaalisen markkinoinnin osa-alueista,  jonka vuoksi siihen panostaminen kannattaakin aloittaa heti. Mitä enemmän liikennettä, sitä todennäköisemmin syntyy ostopäätöksiä.

Aloitamme analyysillä, luomme strategian ja suunnitelman sisällöstä ja editoimme olemassa olevaa yhdessä kanssasi.

Vaikuttajamarkkinointi

Oikeat vaikuttajavalinnat näkyvät heti myyntiluvuissa ja muissa tärkeissä mittareissa. Vaikuttajamarkkinointi on päivän sana, jossa suurin ei aina ole paras. Vaikuttaja kannattaa valita huolella yrityksen brändiin ja budjettiin sopivasti, jotta vaikuttajakampanja on mahdollisimman tehokas halutussa kohderyhmässä.

Laaja kokemukseni pöydän molemmilta puolilta auttaa synnyttämään vaikuttavat, mitattavat ja tehokkaat kampanjat. Vaikuttajien verkostoni on laaja, joten jokaiselle alalle löytyy sopiva henkilö yhteistyöhön!

Markkinoinnin automaatio

Eli tehostetaan ja automatisoidaan markkinoinnin toistuvia prosesseja niin, että ihmisten tekemä työ saa keskittyä tärkeämpiin aktiviteetteihin. Tähän kuuluvat esimerkiksi liidien luokittelu ja pisteytys sekä valmiiksi kohdennetut ja ajastetut sähköpostiketjut.

Aloitamme luomalla markkinoinnin ja myynnin yhteisen ostajapersoonan, selvitetään mistä tiedosta asiakas hyötyy ostopäätöstä tehdessään ja rakennetaan sisältömateriaalit, mittarit sekä tekniikka joilla kaikki tämä toteuttaa.

Graafinen suunnittelu

Yli kymmenen vuoden kokemus graafisesta suunnittelusta takaa laatujäljen. Voimme luoda sinulle brändielementit alusta asti tai hyväksikäyttää jo olemassa olevaa suunnittelussa.

Erikoispainomateriaalit, taittotyöt ja digitekeminen ovat kaikki tuttua. Tutustu referensseihin.

Brändinrakennus

Brändi ei ole vain sen visuaaliset elementit, vaan se juontaa juurensa mm. yrityskulttuuriin, puhetapoihin (tone of voice), visioon, missioon, arvoihin, tavoitteisiin ja asiakasviestintään. Kaikki tämä voidaan koota yksiin kansiin brändikirjaksi tai jaotella useaan eri dokumenttiin, esimerkiksi vain visuaaliseen brand bookiin ja HR:n dokumentteihin.

Voimme aloittaa brändisi kanssa täysin alusta tai kehittää jo olemassaolevaa!

Koulutukset

Digimarkkinoinnin, sosiaalisen media, mainonnan, hakukoneoptimoinnin ja brändinhallinnan perusteet saattavat olla jokseenkin tiedossa, mutta niiden oikeanlainen hyödyntämistapa puuttuu? Voimme käydä joko kunkin aiheen perusteet lävitse tai keskittyä räätälöimään koulutusta juuri teidän tiimillenne hyväksikäyttäen teidän brändielementtejänne.

TULOSSA: Verkkokurssit sosiaalisen median kanaviin, hakukoneoptimointiin, brändinrakennukseen sekä vaikuttajamarkkinointiin pienyrittäjille ja pk-yrityksille.

Konsultointi & projektinjohto

Yritykselläsi saattaa olla välineet ja henkilöt tehdä vaadittavat toimenpiteet, mutta marssijärjestys ja selkeä kuva tehtävistä sekä tavoitteista puuttuu. Projektiorientoitunut työtapani sekä kokonaisvaltainen ymmärrykseni digimarkkinoinnin ja brändinrakentamisen palikoista johtaa konkreettisiin tuloksiin brändisi ja yrityksesi kehittämiseksi!

Konsultoinnin ensimmäisellä tapaamisella käymme tarkemmin lävitse yrityksen lähtökohtia kuin ilmaisessa kartoituksessa ja aloitamme projektisuunnitelman tekemistä yhdessä.

Pyydä tarjous tai tilaa kokonaisuus!

Lomakkeen täyttö ei sido sinua vielä mihinkään. Hintoihin lisätään alv 24 %. Vastaan sinulle mahdollisimman pian. 

Ota yhteyttä!

[ninja_form id=2]