Suhteellista Podcast

Suhteellista Podcast

Kahden naisen podcast, jossa keskustellaan asioista ja ilmiöistä ihmissuhteiden ympärillä. Podcast syntyi Merin idean pohjalle ja tehtyämme taustatutkimusta oli selvää, että näin tarkasti ihmissuhteisiin liittyvä, suomenkielinen podcast vielä puuttui markinoilta.

Merillä ja minulla on ikäeroa yli kymmenen vuotta, Merillä on muksu ja minulla ei, joten maailmankatsomuskin on melko erilainen. Vaikka olemmekin hyviä ystäviä, on meillä todella erilaiset mielipiteet useastakin eri asiasta eikä keskusteluyhteyttä tarvitse etsimällä etsiä, vaan se syntyy luonnostaan.

Projektissa olen vastannut brändin luomisesta värimaailmasta aina puhetyyliin sosiaalisessa mediassa, logon suunnittelusta ja toteutuksesta, graafisten elementtien sekä mallipohjien luonnista Canva -tilillemme, osaltani sosiaalisen median päivittämisestä ja äänipuolesta aina äänittämisestä editoinnin kautta julkaisuun ja jakeluun. Myös intro on minun käsialaani.

Teemme tiiviisti yhteistyötä konseptoinnin sekä jaksojen käsikirjoittamisen parissa. Podcast on tuotettu ja käsikirjoitettu täysin meidän toimestamme.

Nyt käynnissä on ensimmäinen kausi, joka kestää 7.10.-9.12.2020. Kaudessa on aina kymmenen jaksoa, mutta aiheita on tällä hetkellä ainakin kolmeen kauteen.

Podcastin ”behind the scenes” -menoa voi seurata @suhteellistapodcast -Instagramtilin takaa. Voit olla yhteydessä meihini suhteellista(at)outlook.com.

Tsekkaa uusin jakso alta!

Scroll to top